De Xyro Vloerlamp is een sfeervolle designlamp

Lampen en verlichting zorgen voor een gezellige sfeer of zijn gedurende dag en nacht functioneel. De Xyro Vloerlamp van FlinQ vult beide functies graag in.

Divider

Slank en slim ontwerp

Deze design hoeklamp bespaart ruimte op plekken in de woonkamer en slaapkamer die je nodig hebt en geeft een prachtige en uitgebreide hoeveelheid aan licht. Kies voor snel bewegende multi-kleuren, warm wit, koud wit of normaal wit licht of juist voor langzaam veranderende verlichting. Voor iedere sfeer of situatie heeft deze hoeklamp een oplossing. Je kan met een afstandsbediening meerdere lampen tegelijk te besturen.

Divider

Xyro staat voor sfeer in huis

De Xyro Vloerlamp is de nieuwste en meest trendy vorm van verlichting. Het licht wordt mooi egaal vanuit een lange, verticale lamp verdeeld over de kamer. De FlinQ Xyro Vloerlamp heeft een minimalistisch design dat gericht is op het gebruik. De lamp neemt weinig ruimte in beslag en valt daardoor pas op als de verlichting aangaat. Het meegeleverde snoer heeft een lengte van 250 centimeter, waardoor deze niet per se in de buurt van een stopcontact hoeft te staan.

Divider

Bedien de Xyro met de
handzame afstands
bediening

Bedien de Xyro vloerlamp met de afstandsbediening en kies uit een van de 238 verschillende combinaties aan licht. De effecten zijn eindeloos, het kleurenpalet houdt maar niet op. Op die manier is de hoeklamp voor ieder feestje geschikt, maar dient het ook als rustige en fijne lamp op een zondagavond.

Afstandsbediening
Divider
Xyro Vloerlamp

Xyro
Vloerlamp

Minimalistisch design, geschikt voor alle ruimtes
Snel of langzaam bewegende verlichting
De vloerlamp zorgt voor functioneel en gezellig licht
Met afstandsbediening om overal te bedienen
Inclusief robuuste en stabiele design voet
238 verschillende effecten, voor iedere gelegenheid
Geeft bewegende verlichting met variatie in kleuren
De Xyro Vloerlamp is dimbaar

199,95