Cloud Storage

Bewaar opgenomen beelden tot wel 30 dagen lang.

Met de FlinQ optionele cloudopslagplannen voor jouw (beveiligings)camera’s kun je opgenomen media afspelen vanuit je persoonlijke cloud tot 30 dagen (afhankelijk van het door jouw gekozen abonnement).
FlinQ appWerkt met
FlinQ app

Feature overzicht

Bewaar opgenomen beelden in HD
Bewaar opgenomen video’s en foto’s van je FlinQ (beveiligings)camera’s tot 30 dagen lang in hoge kwaliteit (1080P).
FlinQ Cloud
Beelden worden versleuteld
De opnames worden individueel gecodeerd van upload tot opslag. Zo garanderen wij 100% veiligheid van uw privacy en gegevens.
Bekijk op meerdere apparaten
Bekijk uw video's waar ook ter wereld. Dit kan vanaf één of meerdere apparaten tegelijk. Zo mis je geen enkel moment.
Beschikbaar voor alle FlinQ Camera’s
De FlinQ Cloud opslag is beschikbaar voor alle FlinQ Beveiligingscamera’s maar ook voor de FlinQ Video Deurbel.
FlinQ Cameras
Verschillende betaalmethodes
Betaal veilig via de betaalmethode van jouw voorkeur. Dit kan via Paypal of creditcard.
FlinQ Cloud Payment

Abonnementen

Bewaar je beelden in de FlinQ Cloud

Met de FlinQ Cloud Storage kunt je je afbeeldingen en video's die zijn opgenomen met je FlinQ Smart Camera('s) maximaal 30 dagen online opslaan en bekijken. De cloudopslag is een optionele online dienst van FlinQ die kan worden aangeschaft in de FlinQ app. FlinQ biedt abonnementen aan van 1 maand tot 1 jaar. De opgenomen media worden, afhankelijk van het abonnement, 7 of 30 dagen bewaard in de FlinQ Cloud. Het abonnement wordt automatisch elke maand of elk jaar verlengd voor dezelfde periode, tenzij het wordt opgezegd. Opzeggen doe je snel en eenvoudig in de FlinQ app.
Veel gestelde vragen
Hoelang worden de beelden bewaard?

Afhankelijk van het gekozen abonnement worden beelden 7 tot 30 dagen bewaard in je persoonlijke cloud omgeving. Hierna worden de beelden automatisch verwijderd.

Hoe worden de beelden opgeslagen?

De opnames worden individueel gecodeerd van upload tot opslag. Zo garanderen wij 100% veiligheid van uw privacy en gegevens. De beelden worden (indien mogelijk) in HD opgeslagen.

Hoe kan ik de cloud storage opzeggen?

Je kunt de cloud storage op elk moment opzeggen. Heb je aan maandelijks abonnement? Zeg deze dan uiterlijk 1 dag voor de verleng datum op. (voorbeeld: start je op 1 januari, dan wordt je abonnement op 1 februari automatisch verlengt. Opzeggen doe je dus voor eind januari). Heb je een jaarlijks abonnement? Zeg deze dan uiterlijk 1 dag voor de verleng datum op.

Voor welke apparaten kan ik de cloud storage gebruiken?

Je kunt de cloud storage gebruiken voor alle Slimme FlinQ Camera’s.

Wat kost de FlinQ Cloud Storage?

De kosten voor de Cloud Storage hangt af van welk pakket je kiest, de actuele prijzen vind je in de app of via deze pagina.

Wat is de FlinQ Cloud Storage?

Met de FlinQ Cloud Storage kunt je je afbeeldingen en video’s die zijn opgenomen met je FlinQ Smart Camera(‘s) maximaal 30 dagen online opslaan en bekijken. De cloudopslag is een optionele online dienst van FlinQ die kan worden aangeschaft in de FlinQ app. FlinQ biedt abonnementen aan van 1 maand tot 1 jaar. De opgenomen media worden, afhankelijk van het abonnement, 7 of 30 dagen bewaard in de FlinQ Cloud. Het abonnement wordt automatisch elke maand of elk jaar verlengd voor dezelfde periode, tenzij het wordt opgezegd. Opzeggen doe je snel en eenvoudig in de FlinQ app.

Hans zegt:

We zijn goed geholpen bij het kiezen van een geschikte elektrische heater.

Sanne uit Almere heeft het volgende gekocht:

FlinQ Smart Indoor Breeze Fan

54 minuten geleden