Bedien al je apparaten vanuit één app
Met de FlinQ app bedien je al je slimme FlinQ producten vanuit één app. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android telefoons.
FlinQ App Store FlinQ Google Playstore
Mobile app
De FlinQ app werkt samen met*
De slimme apparaten werken
naadloos samen met de FlinQ app
Alle slimme producten van FlinQ werken naadloos samen met de FlinQ app. Doordat alles zo goed samenwerkt kun je makkelijk scenes maken. Je kunt bijvoorbeeld onze slimme lampen koppelen aan een bewegingssensor of onze mobiele airco’s alvast aanzetten als je wegrijd van kantoor.
In 3 simpele stappen je apparaten
verbinden met de FlinQ app
Iedereen wil tegenwoordig zo snel en makkelijk mogelijk apparaten in huis bedienen. Een slim apparaat is de oplossing, brengt comfort en bespaart geld. Alle Slimme FlinQ apparaten in huis bedien je met de FlinQ app. Je voegt ze makkelijk toe d.m.v. een paar simpele stappen. Als het apparaat het ondersteund hoef je hem alleen maar aan te zetten, de FlinQ app herkent steeds vaker het slimme apparaat zonder dat je deze nog zelf hoeft op te zoeken in de lijst.
FlinQ App
Lees ook

De slimme producten van FlinQ gebruik je met de FlinQ app

Stel je deze droom voor: het is een koude zondagochtend, je pakt je smartphone onder het deken bij om een Whatsapp-bericht van de zaterdagnacht te beantwoorden. Ondertussen wil je eigenlijk het licht in de woonkamer iets minder fel zetten. Hup, Whatsapp sluit je af en je opent de applicatie waarmee...

Veelgestelde vragen

De FlinQ app werkt op vrijwel alle devices met als platform iOS of Android.

Tijdens de configuratie van een nieuw apparaat is WiFi nodig. Wanneer het apparaat is geïnstalleerd kunt u deze ook bedienen via 3, 4 of 5G.

Ja de app is in het Nederlands maar werkt ook in vrijwel elke andere taal.

Alle slimme FlinQ apparaten werken met de FlinQ app.

De FlinQ app is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store.

De app kun je downloaden in de Appstore of Google Play Store.

You've just added this product to the cart: