Klantenservice

Heb je een vraag of opmerking? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen aan onze klantenservice. Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Hoe werkt de FlinQ Cloud storage?

Met de FlinQ Cloud Storage kunt u uw afbeeldingen en video’s die zijn opgenomen met uw FlinQ Smart Camera(‘s) maximaal 30 dagen online opslaan en bekijken. De cloudopslag is een optionele online dienst van FlinQ die kan worden aangeschaft in de FlinQ app. FlinQ biedt abonnementen aan van 1 maand tot 1 jaar. De opgenomen media worden, afhankelijk van het abonnement, 7 of 30 dagen bewaard in de FlinQ Cloud. Het abonnement wordt automatisch elke maand of elk jaar verlengd voor dezelfde periode, tenzij het wordt opgezegd. Opzeggen doe je snel en eenvoudig in de FlinQ app.

Je FlinQ apparaat verbinden met een nieuw netwerk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je netwerk naam of provider is veranderd. Je dient het apparaat dan uit je FlinQ app te verwijderen en opnieuw toe te voegen. In sommige gevallen is een reset van het apparaat nodig, deze procedure vind je in de handleiding van je product.

Welke WiFi frequentie ondersteunen de slimme apparaten van FlinQ?

De producten van FlinQ kunnen alleen overweg met een 2,4 GHz netwerk. In vrijwel de meeste routers kunnen je voor zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentie een aparte SSID (netwerknaam) aanmaken, bijvoorbeeld:
– FlinQ-kantoor-5GHz
– FlinQ-kantoor-24GHz

Een gecombineerd signaal, waarbij zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentie onder één SSID (netwerknaam) vallen wordt niet altijd ondersteund.

Indien je hulp nodig hebt bij het veranderen van je wifi instellingen neem dan contact op met je internetprovider.

Is de FlinQ app gratis?

Ja, de FlinQ app is gratis. Na downloaden maak je een account aan en kun je je FlinQ apparaten verbinden.

Waar download ik de FlinQ app?

De FlinQ app is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android telefoons en is via onderstaande linkjes te downloaden.

Download voor iOS
Download voor Android

Erik zegt:

Bestelling ging soepel, contact achteraf met klantenservice was prettig en pakket was ook snel in huis.

Erwin uit Baarn heeft het volgende gekocht:

FlinQ Draadloze Bureauventilator

29 minuten geleden