Achteraf betalen bij FlinQ via Billink

Betalen kan bij FlinQ via verschillende betaalmethodes. Ook achteraf betalen is tegenwoordig mogelijk. Via onze partner Billink kun je achteraf betalen. Ben je nog niet bekend bij Billink dan kan het zijn dat een verificatie van je gegevens verplicht is.

Wanneer is een verificatie nodig of verplicht?
Billink voert een credit check uit met de gegevens die je bij de bestelling hebt ingevuld. Ze controleren onder andere je adres, naam, geboortedatum, IP-adres en eventueel nog openstaande facturen bij Billink. Wanneer zei aangeven dat het niet mogelijk is om de bestelling achteraf te betalen, kun je kiezen voor een andere betaalmethode. Vanwege de privacywetgeving kunnen wij helaas de reden waarom je bent afgewezen niet inzien.

Is het volgens jou niet logisch dat je niet geaccepteerd wordt? Dan is er de mogelijkheid om je online veilig te identificeren met iDIN via de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. Heb je tijdens de bestelling een telefoonnummer opgegeven? Dan krijg je hier een sms over met de vervolgstappen. Nadat je voor iDIN hebt gekozen en je bank hebt geselecteerd, kom je in de beveiligde inlogomgeving van je bank. Na het inloggen krijg je te zien welke gegevens er met Billink worden gedeeld. Het gaat hierbij om je volledige naam, geboortedatum en adresgegevens. Deze worden vervolgens met één klik op de knop beveiligd naar Billink verstuurd. Billink ontvangt uiteraard niet jouw betaalgegevens en iDIN is dan ook geen betaalmethode. Ook jouw bank krijgt niet te zien welke webshop jij bezoekt.

Hoe werkt achteraf betalen?
1. Kies voor Billink in de checkout
Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

2. Jouw bestelling wordt geleverd
Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Dan volg je de gewone retourprocedure van de webwinkel.

3. Ontvang je factuur
Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.