Inclusief vlaggenmast

FlinQ Luxxtree®
Vlaggenmast Verlichting

De winter en feestdagen gaan traditiegetrouw gepaard met veel verlichting. Pak dit jaar echt uit met de FlinQ Luxxtree. Tover je voor- of achtertuin of terras om met deze prachtige mast vol sfeervol licht!

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Keuze uit warm wit licht
en multicolor leds

De FlinQ Luxxtree Lichtkettingen zijn verkrijgbaar met twee soorten licht. Wil je naast het warmwitte licht je kerstboom ook voorzien van gekleurde lichtjes? Kies dan voor de multicolor-variant, deze is leverbaar in 3-meter of 4-meter. De led-lampjes in deze vlaggenmastverlichting zijn voorzien van een dubbele chip, waardoor je snel en eenvoudig switcht tussen warmwit licht of RGB: magisch!

Dual Chip

Multicolor & Warm Wit

- of -

Single Chip

Warm Wit

Waarom de
FlinQ Luxxtree®?

De FlinQ Vlaggenmast zorgt voor sfeer in de wintermaanden
Multicolor en/of warmwit, kies de variant die bij jou past
Inclusief afstandsbediening met 8 standen en timerfunctie
4 varianten incl. mast, waardoor voor iedereen te gebruiken
Makkelijk en snel te plaatsen in de tuin of op het terras
Hoogwaardige zwarte afwerking, voor optimaal licht

Veelgestelde vragen

Het opzetten van de boom gaat makkelijk en snel dankzij de uitgebreide handleiding in de doos. Je kunt de boom opzetten in zo’n 20 minuten. We raden je aan de Luxxtree met 2 personen te plaatsen.

Dit is afhankelijk van het model dat je kiest. De FlinQ Luxxtree is of voorzien van een enkele chip of een dubbele chip in de ledlampjes. De enkele chip geeft alleen warm wit licht af, de dubbele chip voorziet de boom van zowel warm wit licht als multicolor (RGB) licht.

De FlinQ Luxxtree met het formaat 3 of 4 meter wordt standaard geleverd met vlaggenmast. Het 6 meter model wordt geleverd zonder mast. Dit model is speciaal ontworpen om aan bestaande vlaggenmasten te bevestigen.

Afhankelijk van het model verschilt de diameter. Bij het 3 meter model is de diameter 125 cm, bij het 4 meter model is de diameter 170 cm, bij het 6 meter model is de diameter 250 cm.

Ja, de led lampjes zijn IP44 Spatwaterdicht.

De FlinQ Luxxtree-varianten van 3 en 4 meter worden geleverd inclusief grondpin. Deze kun je stevig in de grond plaatsen (45 cm). Het 6 meter model wordt niet geleverd met grondpin. Dit model kun je namelijk bevestigen aan de al bestaande vlaggenmast.

Op dit moment verwachten wij op 15 november 2021 te kunnen leveren. Mocht de levering eerder of later mogelijk zijn dan brengen we je hier tijdig van op de hoogte.

Je kunt bij FlinQ Products betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of gemakkelijk achteraf met Klarna.

De Luxxtree is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Op de boom zit een garantie van 2 jaar.

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met onze Luxxtree. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kun je de boom binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. We ontvangen het product graag terug zoals we deze aan jou hebben gestuurd. In de originele verpakking, inclusief alle accessoires.

Wat anderen zeggen

×