Dit is wat klanten zeggen over de producten van FlinQ. Zelf een review schrijven? Klik hier om je ervaring(en) te delen met andere klanten.

Helemaal top!

Blij met de service van FlinQ. Ze reageren snel en kijken gericht naar mijn probleem en een goede oplossing (het probleem dat overigens niet hun schuld was, maar van de verkopende tussenpartij). Een handstofzuiger die ik heb gekocht voelt solide aan en ziet er top uit! Echte aanrader die FlinQ!

Erg goed geholpen

Als eerste, de bluetooth oortjes met Active noise Cancelling werkenerg goed, ook de transparency mode werkt erg prettig. Goed geluid en ook belangrijk, tijdens bellen erg goed te verstaan! Nou liep helaas 1 oortje erg snel leeg, de reset hielp helaas ook niet, binnen enkele dagen kreeg ik een nieuwe toegestuurd.

Prachtig product en perfecte klantenservice

De flinq projector is een prachtig product wat enorm gewaardeerd werd door mijn 11 jarige zoon. Toen bleek dat iets niet goed werkte nam ik contact op met de klantenservice. Ze antwoordden snel en vroegen om een filmpje te maken. Daarna kreeg ik meteen een nieuw exemplaar opgestuurd, buitengewone service!