Bezorgen

Bezorgen

Als je op werkdagen voor 23:00 besteld dan kun je er vanuit gaan dat je bestelling de volgende dag bij je thuis wordt bezorgd. Verzending vanaf €50 euro is gratis. Alles onder dit bedrag kost €4,95.

Controleer als eerste je track en trace. Als je niet thuis was wordt je pakket meestal bij een ophaalpunt afgeleverd. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Op moment dat je niet tevreden bent met je product dan kun je deze aan ons retourneren. Dit kan met elke gewenste vervoerder. De kosten hiervoor zijn voor je eigen rekening. Op moment dat je product defect is (geleverd) betalen wij de verzendkosten. Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij verzorgen dan een retourlabel. Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Het kan zijn dat we je bestelling in meerdere pakketten aan je leveren. Je ontvangt per pakket een track en trace nummer. Heb je je bestelling na een paar dagen na verzending nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel je je pakket op werkdagen voor 23:00 dan leveren wij in de meeste gevallen het pakket de volgende dag bij je thuis (zondagen uitgezonderd). In sommige gevallen kan het wat langer duren, denk bijvoorbeeld aan feestdagen.

Laat ons het werk doen! Je kunt je pakketje niet bij ons ophalen, maar wij leveren het graag op het door jouw genoemde adres af!

Heb je nog vragen?

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Gemiddelde reactietijd: 2 uur *

Gemiddelde reactietijd: 2 werkdagen *

Gemiddelde reactietijd: 1 – 2 werkdagen *

* De aangegeven reactietijden zijn slechts een indicatie. Het kan zijn dat tijdens drukkere dagen de reactietijd daarom langer kan zijn. Wij vragen je hier rekening mee te houden tijdens je support aanvraag.