Klantenservice medewerker – 32 – 40 uur

Klantenservice medewerker - 32 tot 40 uur

Als fulltime klantenservicemedewerker bij FlinQ word je verantwoordelijk voor de communicatie met klanten. Iedere dag komen er via verschillende wegen diverse klanten tot ons met uiteenlopende vragen.

Wat ga je doen?

Van een missend onderdeel voor een artikel tot meer informatie over dat leuke gadget wat iemand op de website heeft gezien. Jij staat als medewerker direct in verbinding met deze klant, zowel via de mail als de telefoon. Je bent het eerste aanspreekpunt en misschien wel het belangrijkste contact voor FlinQ!

Wie is FlinQ?

FlinQ is een jong bedrijf, gevestigd op de grens van Baarn en Eemnes in de provincie Utrecht. Het bedrijfspand is gelegen aan de A1, wat het aantrekkelijk maakt voor woon-reisverkeer. FlinQ is een online groothandel voor non-foodproducten. Wij maken het leven van de Nederlandse en Europese consument net iets makkelijker met onze slimme en vooruitstrevende artikelen.

Contract en werktijden

Klanten en consumenten zijn de hele dag in de weer. Bij FlinQ willen wij onze doelgroep zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom willen wij op de belangrijkste momenten van de dag goed bereikbaar zijn. Als fulltime klantenservicemedewerker kies je voor een contract van 32-40 uur die verdeeld worden over 5 dagen. Als werktijden houden we van maandag tot en met vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur aan.

Wat FlinQ jou biedt:

– Een gezellig en jong bedrijf
– Een werkplek waar je jezelf kunt zijn
– Een functie met verantwoordelijkheid
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
– Een marktconform salaris

Wat wij vragen:

– Je hebt minimaal een diploma MBO Niveau 4
– Je hebt minimaal twee jaar ervaring met telefonisch klantcontact
– Je bent op zoek naar een baan voor de lange termijn
– Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels
– Je bent snel beschikbaar
– Je hebt intrinsieke motivatie om er iedere dag iets van te maken

Interesse?

Zie jij het na het lezen van deze introductie helemaal zitten om het klantencontact bij FlinQ Commerce op je te nemen? En voldoe je aan de eerdergenoemde eisen? Stuur dan je motivatie en cv naar ons op via onderstaand formulier.

    acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld