FlinQ Smart Outdoor Lamp Gaia geeft je tuin een upgrade
Google HomeWerkt met
Hey Google*
Amazon AlexaWerkt met
Amazon Alexa*
FlinQ AppWerkt met
FlinQ App
Te bedienen met de gratis FlinQ app
Werkt volledig op zonne-energie
Keuze uit 16 miljoen kleuren inclusief wittinten
Bedien de lampen met de gratis FlinQ app
De Smart Outdoor Gaia Lamp van FlinQ bedien je met onze gratis app. De app is verkrijgbaar voor iOS & Android gebruikers en biedt tientallen extra opties voor de smart lamp.
FlinQ App Store FlinQ Google Playstore
Ingebouwde bewegings- en dag / nacht sensor
De slimme tuinlamp Gaia van FlinQ heeft een ingebouwde bewegingssensor zodat deze aangaat of meer licht geeft wanneer er iemand langsloopt. Daarnaast gaat de lamp automatisch weer aan bij zonsondergang en weer uit bij zonsopkomst. Wel zo handig!
365 dagen per jaar te gebruiken in de tuin
De FlinQ Smart Outdoor Gaia Lamo is IPX5 waterdicht. Dat betekent dat deze wel tegen wat water kan. In de regen, hagel of sneeuw blijft de lamp sfeer geven aan je tuin. Dankzij de corossievrije behuizing is hij ook nog eens roestbestendig.
Maak scenes op basis van weer, tijd en locatie
Door middel van verschillende vooraf ingestelde scenes, pas je eenvoudig de kleur van de lamp aan. Vanzelfsprekend kun je ook zelf eigen scenes maken via de FlinQ app. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aan doen op basis van je locatie, weersomstandigheden of je locatie.

Het maken van scenes is alleen mogelijk in combinatie met een bridge, deze is binnenkort bij FlinQ verkrijgbaar.
Gaia Scenes
Keuze uit 16 miljoen kleuren & dimbaar licht
De kleuren van de lamp is makkelijk en snel aan te passen via het kleurenwiel in de FlinQ app. Je kiest uit ruim 16 miljoen RGB kleuren en uiteraard alle wittinten 2700 - 6000 kelvin. Elke kleur licht kun je dimmen van 0 tot 100%, dat zorgt voor extra sfeer.
Gaia Dimbaar
Hey Google / Alexa, zet de tuinlampen aan
Je koppelt de lamp makkelijk aan je favoriete spraakassistent. Zo kun je de lamp met je stem bedienen. De FlinQ Smart Outdoor Gaia is compatible met Google Home en Amazon Alexa. Hey Google zet de lampen in de tuin aan.

Het verbinden met een spraakassistent is alleen mogelijk in combinatie met een bridge, deze is binnenkort bij FlinQ verkrijgbaar.
FlinQ Smart Outdoor Gaia 2-pack
Te bedienen met de gratis FlinQ app
Werkt volledig op zonne-energie
Keuze uit 16 miljoen kleuren inclusief wittinten
Van Voor Korting
€229.95 €149,95 35%